Predstavitev društva

Poročilo o poslovanju društva za leto 2022.

Društvo prijateljev mladine občin Postojna in Pivka PO-PI je mlado društvo, ustanovljeno 4. marca 2016. Kljub mladosti, ali pa mogoče prav zato, je za nami že precej uspešnih projektov. Sodelujemo v projektih krovne organizacije Zveze prijateljev mladine Slovenije – Poštar Pavli, Evropa v šoli – organiziramo humanitarne akcije, v sodelovanju z Zvezo društev Mladinski center Postojna vsako leto organiziramo 10-dnevne otroške počitnice v avgustu, pripravljamo aktivnosti v tednu otroka in delavnice, ki so razkropljene čez celo leto. Že drugo leto pa organiziramo tudi zdravstveno letovanje za Občino Postojna, letos tudi za Občino Pivka. Z veseljem sodelujemo z ZPM Ljubljana Vič-Rudnik in poskrbimo za čudovita morska doživetja naših otrok.

Naše delo je v celoti prostovoljno, zato smo med svojimi člani vedno veseli novih obrazov, ki so pripravljeni priskočiti na pomoč pri organizaciji in izvedbi dogodkov. Samo s skupnimi močmi lahko otrokom pripravimo prijetne, zanimive in poučne dejavnosti, na katere se z veseljem vračajo.

Naše društvo deluje na prostovoljni bazi, člani društva za svoje delo nismo plačani. Za delovanje društva pa potrebujemo sredstva, ki jih porabimo za zagotavljanje čim boljših, zanimivih in tudi poučnih vsebin za naše otroke.

 Naš TRR SI56 6100-0001-3666-289

DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE OBČIN POSTOJNA IN PIVKA PO-PI
VILHARJEVA 14
6230 POSTOJNA